Volleyball

Rørosvolley organiseres av ivrige frivillige volleyballspillere som bor på Røros. En fin sommerdag i Gjøsvika i 2007 dukket ideen opp om å prøve å spille volleyball. Den gangen ble det på plena til Hans Oddvar Stuenes, og med et badmintonnett som allerede sto oppe etter at ungene hans hadde spilt tidligere på dagen. Dette ga mersmak og det ble noen tilfeldige økter på plena utover denne sommeren.

I slutten av 2010 ble det bygget ny flott flerbrukshall på Røros. Verket Røros. Vi ble nysgjerrig på hallen og muligheten for å spille volleyball inne. Våren 2011 startet vi med treninger hver søndag. Vi har arrangert flere turneringer i Verket, noe som har vist seg å være attraktivt for spillere i og utenfor fjellregionen. Planen er å ha en høstturnering og en vårturnering hvert år.

Treningene til Røros IL Volleyball er åpne for alle. Om du aldri har spilt før eller har et ønske om å komme igang igjen, er det bare å møte opp.

Du kan prøve noen treninger før du må melde deg inn i klubben og eventuelt i idrettslaget. Er du en del av Os IL, Tolga IL eller Tron VBK kan du trene med oss gratis, som en del av vårt samarbeide over klubbgrenser.

Hvor og når?

Treningener er hver tirsdag klokken 19:30. Vi trener i Verket 3 (som regel, hallflate kan variere noe).

Gruppestyre - Volleyball

Leder:

Vidar Kojan Grind, leder.volleyball@roros-il.no

Styremedlemmer:

Hans Oddvar Stuenes

Elise Mælen

Rikke Lolk Norvik

Varamedlemmer:

Pål W. Skjeveland

Lisa Carlson