Bobilparkering, Øra Røros
Bobilparkering, Øra Røros

Velkommen til Røros og bobiloppstilling

Kun 500 meter unna Røros sentrum finner du Røros Idrettslags oppstillingsplass for bobil og campingvogn. Her har vi et stort område med parkeringsplasser. Mange av disse har tilgang til strøm . Ved behov og større arrangement så utvider vi området med flere plasser.

Oppstillingsplassen ligger plassert ved Øra stadion (Øra aktivitetspark), hvor mange av idrettslagets aktiviteter tar plass. Her er det muligheter for dusj og garderober, i tillegg til at det er kort avstand til nærmeste matbutikk. Nærheten til sentrum gjør det lett å ta en spasertur gjennom Røros' gater, hvor du finner en rekke severdigheter, kulturelle tilbud og aktiviteter.

Muligheter for drop-in hele året. Om vinteren kan det være behov for brøyting før du kommer. Send oss e-post før du kommer, så får vi sjekket snømengden i området.

NB! Det er kun drop-in på parkeringen.

Priser

Pr. døgn sommer

Med strøm: 450,-

Uten strøm: 400,- 

 

Pr. døgn vinter og ved spesielle arrangement.

NB! Disse arrangementene må forhåndsbestilles via bestillingskjema. 

Femundløp, Påske, Julemarked, o.l.

Med strøm: 750,-

Uten strøm: 550,-

Rørosmartnan Med strøm: 750,-

Rørosmartnan Uten strøm: 550,-

Bergstadcup Med strøm: 450,-

Bergstadcup Uten strøm: 400,-

*Vi tar forbehold om eventuelle feil i prislisten.*

Vi minner om at toaletter er alltid tilgjengelig, men bruken av garderobeanlegget reserveres til idrettsformål på kveldstid under konkurransesesong. Informasjon om dette vil du finne ved inngang til dusj/WC.

Tømmestasjon:
Tømming av septik og toalett kasett skal skje ved kommunens tømmestasjon (se her). Den finner du mellom Circle K og Coop extra, når du kjører sørover.

Slik finner du oss

Reisende nordfra

Reisende nordfra og inn til Røros fra Fv30: fortsett inn på Johan Falkbergets vei og ta til høyre på Stamphusveien når du kommer ned i Røros sentrum ved togovergangen. Ta til høyre i neste kryss og ut på Tollef Bredals vei. Etter ca 100 meter, ta til venstre ut til Yter Øya, og kryss over elva Glomma (Kryss Stamphusveien - Ytre Ørya). Når du har kommet over brua, fortsett rett frem i ca. 30 meter til Øra stadion, og oppstillingsplassen ligger på høyre side. 

Reisende sørfra

Reisende sørfra og inn til Røros fra Fv30: fortsett inn på Havsjøveien, så Osloveien. Ta andre avkjøring i rundkjøringen på Røros, og fortsett til venstre på Stamphusveien og over togovergangen i krysset ved Bergstaden Hotell i Røros sentrum. Ta til høyre i neste kryss og ut på Tollef Bredals vei. Etter ca 100 meter, ta til venstre ut til Yter Øya, og kryss over elva Glomma (Kryss Stamphusveien - Ytre Ørya). Når du har kommet over brua, fortsett rett frem i ca. 30 meter til Øra stadion, og oppstillingsplassen ligger på høyre side. 

Bestilling av plass

Har du spørsmæl til bobilparkeringen, vennligst send e-post til:
bobil@roros-il.no

Vi tar Vipps! (#116768)

Priser, sommer

kr450/400 /Døgn

  • Med strøm kr. 450,-
  • Uten strøm kr. 400,-

Priser vinter (Se egen prisliste for priser ved arrangement)

kr650/550 /Døgn

  • Med strøm kr. 650,-
  • Uten strøm kr. 550,-