Ny leder i Røros IL

Ny leder i Røros IL

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Det er Anita Sivertsgård som hovedstyret i Røros Idrettslag nå har ansatt til å ta over stafettpinnen som ny daglig leder. Hun tiltrer i stillingen fra 1.januar 2023.

Hun kommer fra stillingen som redaksjonssjef i Rørosnytt. Sivertsgård har en lang og bred erfaring innen media og salg, som hun vil ta med seg inn i sponsorarbeidet og videreutvilingen av idrettslaget der dette vil være viktige faktorer i tiden fremover. Hun har også en lang og aktiv fortid i idrettslaget fra blant annet turngruppa både utøver og trener i ulike aldersklasser, men også innenfor ski og skiskyting, utover flere frivillige verv i andre organisasjoner.

– Det er en spennende utfordring og Røros Idrettslag har et enormt potensial som jeg vil være med å utvikle videre sammen med de frivillige og de ulike særgruppene og kommunen, og lokalt næringsliv/sponsorer. Dette er en veldig givende jobb og jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene som nå ligger foran meg på bordet. Idrettslaget har så mange fantastiske frivillige som stiller opp time etter time, og det er viktig for meg å gi de det beste utgangspunktet for og utføre de oppgavene de tar på seg for å løfte frem små og store idrettsutøvere. Det passer godt å si at jeg gleder meg veldig til og jobbe med alle de frivillige på FNs internasjonale dag for frivillighet og ikke minst på jubileumsdagen til Idrettslaget. Dette blir superbra, sier en engasjert Sivertsgård.

Røros Idrettslag har i lengre tid stått uten daglig leder og ser frem imot at det nå skal komme på plass en viktig brikke for å holde en kontinuitet og oversikt i den daglige driften av et så stort apparat det er å drive et idrettslag med 1300 medlemmer fordelt på ni ulike undergrupper. For å kunne satse videre på sportslig utvikling og sørge for fornuftig forvaltning av lagets ressurser hvor alle drar i samme retning er det en viktig stilling den nye daglige lederen nå trer inn i.

- Vi er veldig fornøyd med å få Anita Sivertsgård med på laget. Hun har den erfaringen og kompetansen vi sårt trenger i Idrettslaget for å utvikle oss videre, men også systematisk følge alle de ulike oppgavene det medfølger å drifte et så stort idrettslag som det Røros har. Det er viktig for oss å ha noen som stødig holder et overblikk og samler aktiviteten vi bedriver til enhver tid. Sivertsgård har også en betydelig kunnskap innenfor salg og markedsføring og denne erfaringen trenger Idrettslaget i den utfordrende tiden vi nå står inne i. Med Anita så kan vi bidra enda bedre i samfunnsansvaret med å tilrettelegge for fysisk aktivitet. Vi er veldig trygg på at vi nå har funnet riktig person til stillingen og gleder oss til Sivertsgård starter opp på nyåret og kan ta oss inn i flere jubileumsår, sier styreleder i Røros Idrettslag, Vidar Kojan Grind.